<3

Eftersom vi inte har nå internet i huset än så blir det ju såklart inte mycket bloggande. Fast jag har ändpå inte haft nå vettigt att skriva. Haha.

Nåja, vi bor iaf svinfint nu så ni anar inte. Nu ska det bara beställas en fin säng och nån byrå till sovrummet. Sen är det bara ett av gästrummen kvar, och det ska vi sätta igång med nu :)

Dom senaste veckorna har varit alldeles underbara, nu när Robert har varit hemma massor med veckor i rad. Och igårkväll när vi låg och myste framför en film sa han: "Vad skulle du säga om jag har fått mer semester?" Då vart jag hemskt glad för det betyder att jag får ha han hemma i två veckor till :D

I söndags var Stina och hennes Thea och sov över hos mig, skitkul! Det finns som en hel del att surra om när man inte har setts på evigheter och inte pratar i telefon så mycket. Hehe.

Nu ska jag iväg och jobba, puss!

Kommentarer
Postat av: Stina

Var jätteroligt att träffa dig igen, synd bara att tiden går så fort. Man borde verkligen ses oftare. Kram

2010-08-24 @ 20:42:34
Postat av: Linn Almqvist

Funny fact, sökte på mitt eget namn på google och hittade dig :p. Lustigt tyckte jag. Grymt namn du har förresten. Ciao

2010-08-31 @ 15:00:46
Postat av: Svenstella

This is a truly fantastic site, which I stumbled upon through google, I must say it has been a pleasure viewing this site and I am very happy that I found it, excellent content, keep up the good work and good luck.

2011-05-23 @ 17:51:00
URL: http://svenstella.blogger20.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0