Mamma

Helgen har varit en riktig Linn och mamma helg, en brå sån!

I fredags for vi till jmk och fixade massa grejer och lunchade på Kina, mys :) Kvällen blev bara en lugn tvkväll med idoltittande osv.

Igår for vi till Sudok och gjorde blodpalt med Gunnar. Så han bjuder mig på det till lunch på jobbet på måndag dessutom :D Och så fick jag en tidig födelsedagspresent av honom, ett jätte fint vitrinskåp som jag ska ha i köket. Vart en riktig heldag där. När jag släppte av mamma hemma hade jag tänkt fara hem och bara ta det lugnt med en film typ. Men hann bara göra upp en eld så fick jag ett sms av mamma igen och frågade om jag skulle med på vinkväll till Porsi. Det ville jag såklart, fast jag stod för att vara chaffis, men det var riktigt kul ändå!

Får se om jag måste hämta hem min karl från Gällivare på onsdag också, var ju tvungen att skjutsa dit honom i onsdags, för hans bil hade gått sönder. Fast då fick jag ju iaf nån extra timme med han :D

Idag har varit en riktig slödag, förutom att jag har tvättat lite sängkläder så har jag bara legat framför tvn, just nu OC och en påse popcorn. Skön söndag.

Nåja, helgen har varit super, känns som man har hunnit få bli riktigt utvilad dessutom! Det skadar det ju inte heller att jag har världens bästa mamma :)
Hehe, en gammal bild, men jag tror det här är den enda som existerar när jag och mamma kramas, förutom när jag är liten då :p

Nu ska jag fortsätta OC kollandet och surra med älsklingen innan jag gör kväll. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0