6 januari

Ikväll skulle jag ha flygit ner till Arlanda, sovit en natt på rest and fly och sen farit vidare till Marocko med Linda. Men så blev det ju inte. Just nu känns det verkligen helkasst. Speciellt just nu hade jag verkligen velat vara i solen och värmen. Nåååja, blir väl förhoppningsvis nån annan gång.

Igår var ingen bra dag, haha. Var och jobbade i Porsi och sen Messaure. Körde ner bilen i stationen i Messaure, och då började den ju tina så den vart gode blöt, och sen var jag ju tvungen att fara upp igen, och parkera ute utanför personalbyggnaden, där vart det kallt så bilen frös ihop. Sen vart jag då såklart sist kvar i messaure, och skulle fara sen. Bilfan rörde sig inte en cm. Joooobbigt. Men Gunnar var snäll och skickade en stackare från Letsi som fick komma och slå med en yxa, sen kunde jag fara. Haha. Nåja, skönt att det löste sig iaf.

Dessutom såg jag 8 älgar igår, varav tre var precis utanför personalbyggnaden i Messaure, jag sprang från bilen när jag skulle in kan jag lova. Dom var alldeles för nära. Huvva.

Igår for mitt hjärta till gve, saknar han redan. Hoppas veckan går superfort. <3

Nåja, har beställt massor av kläder idag, hoppas dom kommer snaaart. Alltid lika spännande med paket. Haha. Dessutom har jag kollat Paradise Hotel idag, var alldeles för trött för att göra det igår. Men alltså, det programmet är ju helt sjukt, ändå kan jag inte låta bli att kolla. Haha.

Nä, nu ska jag fixa lite. Men slänger upp en bild på min nyårsklänning! Puss

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0