Sunshine

Ja alltså nog blir man gladare av solen alltid :) När jag kom hem från jobbet idag så for jag hem till mamma och klippte hela hennes gräsmatta, och passade på att sola samtidigt, så det vart några timmar i solen. Hennes gräsmatta är ju inte precis liten.

Mamma som befinner sig nere i Nybro hos Danne och Lena nu, och där har dom visst ruskigt varmt. Lite avis, framförallt för att det var flera år sen jag var där och det är ett sjukt mysigt ställe. Men men. Danne och Lena kommer iaf upp och ska bo hos mamma om nån vecka, det blir nog kul :)

Ikväll har jag och Elin och Johan kollat första Pirates filmen. Det är nog bland dom bästa filmer jag har sett :) Dessutom var det så pass länge sen jag såg ettan, så jag hade nästan glömt handlingen, så då vart det ju extra kul.

Har surrat med hjärtat mitt som vanligt ikväll, och nu längtar jag extra mycket tills han kommer hem, så vi kan ta och fixa i ordning i vårat hus :) Haha, inte bara därför jag längtar såklart, han är ju trots allt världens bästa karl också! <3 

Nu ska jag nog lägga mig framför en film tror jag, puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0