Tisdag. Regn. Ensam.

Trist kväll kan jag då säga. Tisdagar brukar ju inte vara dom roligaste. Men ikväll är det ovanligt tråkigt. Är nog för att vädret suger och att Robert just for. Är mycket lättare när han far på morgonen efter jag har farit på jobbet, för då känns det inte lika ensamt när jag kommer hem. Men när vi har legat och myst i soffan ett tag, och man vet att han ska fara, då blir det extra trist när han väl har farit. Och så är det ikväll.

Men jag får trösta mig med att det går över, är just precis när han far dte kan bli lite jobbigt. Imorn är en ny dag, och nu ska jag ligga och kolla film och sen lägga mig i sängen och läsa min Solo som dök ner i brevlådan idag :)

Tidigare idag så for vi och handlade med Johan och Elin och sen for vi hem till mamma och grillade igen. Lessnar verkligen inte på det! Speciellt när vi grillar så mycket olika saker också :) Sen for vi upp till backen för en paintball match. Jag nöjde mig med att kolla på den här gången, så man vet vad man ger sig in i sen. Men riktigt kul såg det ut :)


Tuffa grabbar :)
Nä hurrni, godnatt. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0