Söndagsölen

Tjo vilken perfekt helg det har varit :)

I fredags for jag och Robert till Magda i Luleå där vi surrade, åt god mat och drack god dricka, innan vi for ut på stan. Allstar och färjan vart det, med avslutning på max. Somnade inte förän vid 6 på morgonen, men kvällen var kanonbra rakt igenom!

Igår sov vi dock för länge, jag och Magda hade tänkt hinna med att shoppa en hel del, men timmarna gick och vi tog väl oss inte ut på stan förän strax före två, haha. Men en hel del hann vi med och vi kom hem med några påsar iaf!

Innan jag och Robert for hem kollade vi på bröllopet ett tag innan vi satte oss i bilen, där jag nästan somnade på en gång. Tur att jag slapp chaffisuppdraget hem.
Väl hemma så kom Johan och Elin förbi och Elin hade med sig vin, så för den goda sakens, eller smakens, skull så drack vi några glas, innan vi fixade ihop en svingod middag :)

Idag sov vi också för länge, till tolv närmare bestämt, men vi gjorde dagen till en riktig filmdag, passade ju som bra med tanke på vädret. Mysigt, och läskigt, var det iaf.

Nu kom jag och hjärtat i alla fall nyss hem, efter en liten tur till Porsi till Jimmy och Erika. Medans dom andra drack kaffe tyckte jag och Jimmy att det satt bättre med en öl. Så nu har vi skapat en ny tradition, söndagsölen. En av dom bästa idéerna på länge måste jag säga.

Nu ska jag slänga mig i soffan och göra mig så trött som möjligt, så jag kanske har tur och kan somna innan tolv. Tveksamt, men hoppas kan man ju alltid.


Medans jag och Magda lutade oss tillbaka med ett glas vin efter maten så fixade våra karlar disken, och vi klagade inte :D


Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0