Helt onödig månad

Alltså, jag gillar inte maj överhuvudtaget. Visst är det väl trevligt att det börjar bli varmt och soligt och så, men då gillar jag mycket mer april, när det är så pass mycket snö kvar så man kan vara ute med skotern, och ligga och sola på ett renskinn i typ t-shirt.
Den här våren har varit klockren, Robert har lärt mig att tycka om att åka skoter, utan att jag kör själv. Haha. Varit ute i Porsisjöarna med klockrent folk och bara haft hur trevlligt som helst. Farit ut på skoterturer runt byn bara för att det är kul. Haft fina helger uppe i stugan. Framförallt påsken. Superväder där uppe. Helt enkelt en helt underbar vårvinter.

Och nu då, tråkiga maj, inge skoterföre härikring längre, och inget bilföre upp till sjöarna. TRÅKIGT. Hade hellre haft vinter ett tag till. Eller sommar nu på jävlat direkten. Men det lär ju inte hända, snöade senast idag, iaf i Messaure, men bara så att det vart lite slask, som försvann strax efteråt. Gud vad jag gnäller på vädret, men jag gillar verkligen inte den här mellanårstiden. Haha.Kyligt i februari, men fint väder :)
Klockrent väder i april :)Nää, nu får det allt bli sommar tycker jag, för vintern är ju ändå över nu. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0