Kiwi Kiwi Kiwi... Vem annars?

Igår var mamma till Gunnar och Myran i Sudok och så skulle dom gå ut i skogen och kolla på nån bäverhydda typ, så dom lämnade hundarna inne.
Precis när dom börjat gå så hör dom nån gny till, så dom vänder sig om och Kiwi är ute. Hur tusan tog hon sig ut? Tänkte dom såklart. Enda stället som var öppet var balkongdörren. På andra våningen.
Hon ville inte vara kvar inne, så hon hoppar, tänkte hon tydligen. Skrek till i själva hoppet en sväng, sen ruskade hon bara på sig och sprang ikapp mamma och var hur glad som helst, inte gjort illa sig eller nånting alls.
Jag känner då ingen hund som ens skulle komma på tanken att hoppa ut fråna andra våningen rakt ner på en gräsmatta bara för att slippa vara själv. Även fast Myran var inne och även fast Kiwi är hur van som helst att vara själv, hon är ju det varje dag.
Sjuk hund


Från balkongen ovanför bron hoppade hon.Nåja, blir egentligen inte ens förvånad. Däremot vart jag förvånad när jag kom ut ur duschen igårkväll och öppnade garderoben, och där låg en ask med gelé- och chokladhjärtan. Fan vilken fin karl jag har!! <3

Garanterat den bästa! :)


Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0