Påskhelgen

Ah, den var grym! Har haft en galet trevlig helg.

I torsdags for jag och mamma upp till stugan, mormor och morfar var redan där. På kvällen gick jag över till grannarna där det vankades lite fest ute vid elden, innan vi for till Årrenjarka, för att sen fara tillbaka till eldningen utanför stugan i nån timme till. Hemskt trevligt :)

Fredagen åt vi gott och var ute och myste kringom stugan innan jag blev hämtad av grannen, så gick över dit igen och hann med en drink innan vi for till Årrenjarka igen, kåtan den här kvällen. Där träffade jag på en massa Vuollerimbor som jag hamnade med resten av kvällen!

På lördag var vädret grymt, så vi satt mest ute i solen hela dagen och drack lite vin. Sen drog vi fram grillen och slängde på lite fläskfile. Otroligt vad gott det är när man inte har ätit det sen förra sommarn typ. På kvällen var vi alla jäkligt trötta dock, så det vart några svängar kortspel och några glasvin innan vi slocknade.

Igår var vädret lika grymt så det vart en utedag då med, satt ute på isen och pimplade, utan ett endaste napp. Men det spelade inte så stor roll när man ändå kunde sitta på skotern på sjön i linne typ :)

Sorgligt nog var vi tvungna att åka hem idag. Jobbet kallar! Men vi hann med nån timme ute i solen i alla fall. Och nu har man fått en härlig bränna i ansiktet :D haha.

Nåja, till helgen far jag i alla fall tillbaka, förhoppningsvis med min karl, som förresten äntligen kommer hem imorn, galet vad jag längtar!

Puss!

Happy days

Helgen var toppen, som vanligt! Spenderade mesta tiden med Magda och hennes mor och min mor, i deras stuga. Toppenmysigt! Med grillat, vin, kortspel och galet mycket skratt. Hade sjukt kul :)

Men alltså nu är det inte mycket snö kvar här hemma! Tur att det är mer uppe i stugan, så man kan köra skoter i alla fall :) För till helgen blir det såklart stugan. Sista helgen för säsongen. Hoppas vädret blir bra :)

Allting känns så toppen nu för tiden. Jag som brukar bli deppig till våren, men i år är det då snarare tvärt om! Nu har jag för första gången i år börjat längta till sommarn, så man får bli sådär härligt brun igen :)
Puss!


Favorit

Helgen gick fort och vardagen är tillbaka. För ett par dagar i alla fall.

Jag överlevde alldeles för mig själv i stugan. Var knappt mörkrädd alls. Tur att jag hade Kiwi. Och dessutom stuggrannarna, blev bjuden på en drink en kväll! Annars så satt jag mest ute i solen, när jag inte åt mat eller tog tupplurar på flera timmar. En riktigt slö men underbart härlig helg. Utvilad är jag i alla fall.

I helgen blir jag hemma. Ska umgås med världens bästa Magda, som dessutom ska färga och klippa mitt hår! Tammetusan på tiden. Har inte slängt i slingor sen i maj, alltså snart ett år sen. Tur att färgen är så lik min vanliga så man tänker som inte på det :)

Idag är jag hundvakt, åt mitt Kiwihjärta, men även åt en av mina favorittjejer i hela världen. Myran :) Just nu ligger hon och sover bredvid mig, efter att hon fick smaka en varm macka med mig, haha.Gullefjun!

Puss

Ångest

Alltså, det är galet vad fort den här årstiden går. Och påsken som är så jäkla sen i år. Jag hade lätt kunna skippa sommarn för att ha vårvinter istället. Men nåja, en månad har vi väl kvar iaf, med lite tur.

I helgen var jag och Robert i stugan alldeles för oss själva igen. Tokmysig helg. Som vanligt ungefär, skoterkörning, god mat, kortspel och massa mys. Kan inte riktigt komma på nånting som slår såna helger :)

Till helgen far jag till stugan igen, fast helt själv den här gången eftersom Robert jobbar. Men det kommer nog bli nice ändå. Hoppas jag inte blir allt för mörkrädd bara. Haha.

Nu ska jag vika tvätt och lägga mig och vila, har en galen halsbränna idag. Och jag som i princip aldrig har halsbränna. Skumt..Smulan tog en hemskt fin bild på mig i helgen!

Puss

RSS 2.0