Påskhelgen

Ah, den var grym! Har haft en galet trevlig helg.

I torsdags for jag och mamma upp till stugan, mormor och morfar var redan där. På kvällen gick jag över till grannarna där det vankades lite fest ute vid elden, innan vi for till Årrenjarka, för att sen fara tillbaka till eldningen utanför stugan i nån timme till. Hemskt trevligt :)

Fredagen åt vi gott och var ute och myste kringom stugan innan jag blev hämtad av grannen, så gick över dit igen och hann med en drink innan vi for till Årrenjarka igen, kåtan den här kvällen. Där träffade jag på en massa Vuollerimbor som jag hamnade med resten av kvällen!

På lördag var vädret grymt, så vi satt mest ute i solen hela dagen och drack lite vin. Sen drog vi fram grillen och slängde på lite fläskfile. Otroligt vad gott det är när man inte har ätit det sen förra sommarn typ. På kvällen var vi alla jäkligt trötta dock, så det vart några svängar kortspel och några glasvin innan vi slocknade.

Igår var vädret lika grymt så det vart en utedag då med, satt ute på isen och pimplade, utan ett endaste napp. Men det spelade inte så stor roll när man ändå kunde sitta på skotern på sjön i linne typ :)

Sorgligt nog var vi tvungna att åka hem idag. Jobbet kallar! Men vi hann med nån timme ute i solen i alla fall. Och nu har man fått en härlig bränna i ansiktet :D haha.

Nåja, till helgen far jag i alla fall tillbaka, förhoppningsvis med min karl, som förresten äntligen kommer hem imorn, galet vad jag längtar!

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0