Fortfarande sjuk...

Det här är en av dom värsta förkylningarna jag har haft på länge. Började med feber i onsdags, och den blev bara värre, större delen av tiden har jag haft ca 40 grader. Febern sitter fortfarande i och idag är det tisdag. Det suger. Dessutom känns det som ögonen sla ploppa ut så fort man försöker vrida på dom för att kolla åt nåt håll. Vidrigt. Hostan och dom andra vanliga förkylningsgrejerna kan jag leva med, men det här har inte varit nån lek. Så efter övertalning från både Robert och mamma så har jag sjukanmält mig. Är nog bäst att vila sig frisk. Dessutom har jag en hemskt snäll bror med tillhörande sambo som bjuder mig på mat var och varannan dag, och dessutom förser mig med matlådor! Perfekt, för att laga mat är ingenting som jag vill ägna mig åt just nu.

I helgen var Robert hemma, men jag låg ju mest däckad hela tiden. Men han är den bästa som finns som är så hemskt bra på att ta hand om en när man är sjuk. Jag får i princip inte gå upp ur soffan alls. Haha.

Igår var det ju alla hjärtans dag, och eftersom jag var sjuk i helgen så ska vi fira det till helgen istället. Jag har till och med fixat en present till honom :)

För nån vecka sen bestämde vi också att vi ska fara upp till stugan första helgen i mars och bara ha en myshelg för oss själva. Och skotta lite och trampa upp och fixa allt sånt som inte har blvit ännu. Ser fram emot det galet mycket :)

Nu ska jag fortsätta vila framför tvn, och elda. Fan vad less jag är på kylan, när det är -30 och kallare är det fan till och med jobbigt att gå ut och hämta ved..

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0