Blahablaha

Jag har nyss vinkat av Robert som for på jobb för en vecka igen. Som jag har sagt förr, ibland är det sjukt tungt, och nu befinner jag mig i en svacka och mår allmänt dåligt, så idag var det sjukt trist när han for. Några tårar föll och Robert for, men han såg genom fönstret att jag var ledsen så han backade tillbaka och kom och höll om mig en extra gång. Vilken underbar sambo jag har. Såna här gånger när det är extra tungt när han far, så påminns jag om hur sjukt mycket vi älskar varandra, annars hade man ju inte reagerat som man gör när han far iväg. 
Kärlek kärlek kärlek kärlek.

Nåja, jag har iaf kockat ihop en fläskpannkaka till mig själv till middag, så nu har jag lunch resten av veckan också. Perfekt! Har även hunnit kolla färdigt sista säsongen av The Hills. En sån där jäkla serie som man fastnar i. Resten av kvällen ska jag spela tvspel, haha. Super Mario på wii är sjukt kul.

Fick förresten några bilder av Berndt igår, från skoterturen i torsdagskväll, från en av vinpauserna jag och Annmari hade när vi hade hoppat av hundspannet. Jag och Robert fick oss ett gott skratt av bilderna iaf! Slänger väl upp en eller två här.

  


Haha, ja fyfan. Nä, tvspel nu, prata med älsklingen senare, och sist sova. Tidigt, för en gångs skull. Puss

Kommentarer
Postat av: Ida

Hej hå!

Jag har några amerikaner på besök som är sjukt sugna på hundspann och vi kanske drar hem till Porsi i helgen.. Du har inte en mail eller telnummer att maila mig till .. visst heter han Henrik som har hundarna?

2011-01-28 @ 09:33:38
URL: http://idasandqvist.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0