Myshelg

En välbehövligt lugn helg, eftersom jag fick en släng av magsjuka i slutet av veckan, roligare saker än att ligga hukad över toastolen har jag varit med om! Nåja, vart fort frisk och spenderade ett par dagar för mig själv. Men i lördagskväll hade det ju trots allt gått ett par dygn, så då lagade jag och mamma middag hemma hos mig, och kollade lite film, mys!

Ganska sent på kvällen kom Lina förbi, vi satt och surrade en stund, men ganska fort slog vi igång mitt wii och spelade Mario, till nästan två på natten tror jag, haha, men kul var det :D Det var en himla bra julklapp av Robert, känner mig redan som en liten nörd som knappt kan slita sig från sitt tvspel! Haha. Fast han är lika fast i det han också, vi har hunnit spela bort flera nätter kan jag lova.

Idag skulle jag tvätta, men tvättmaskinen lät mest konstigt och startade som inte. Jag hann bli himla nervös, för en ny tvättmaskin känns ju inte som ett sånt där jätte roligt köp. Men efter ett tag så började jag fundera om det var nå med vattnet. Och tänk så rätt jag hade. Inget kallvatten. Återigen hann jag bli nervös, för det kändes ju inte så jätte kul att behöva duscha i bara varmvatten, hade nog bränt mig en del då. Så jag fick tag i Robert som ringde sin far. Vattnet hade frysit nånstans. Men det var ju trots allt -35 grader igår. Nåja, hans far kom förbi men då hade det börjat rinna igen av sig själv som tur var, ibland ska man ju ha tur också :D

Nu ska jag fortsätta kolla Bones på tvn.
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0