Busigt

Idag har jag varit till mormor och morfar och tiggt till mig lite middag, ärtsoppa och plättar :D Min mormor vart nästan kär i bilen, den sötaste hon hade sett sa hon. Haha.

Imorgon blir det nog skogen om vädret håller i sig. Kolla på när dom fiskar, och dricka lite vin, blir nog hemskt bra om vädret håller i sig.

På lördag ska jag till min kära vän Magda i Luleå! Usch, jag har väntat alldeles för länge, så nu är det på tiden, känner på mig att det blir fullt av skratt och galenskap, som vanligt när vi umgås :DPuss!

:)

Fytusan vilken bra start på riktiga sommarn det har varit. Helgen var ju kalastoppenbra, med nattbad i spgeledammen efter utgång i Jokkmokk och brinnande grillar. I lördags var vi i Rimjokk hela dagen, solade, badade och åt bullens. Bästa dagen hittils.

Fina kvällar med Robert har också hunnits med, älskar att bara fara runt och åka bil med han och prata och kolla runt :)
Dessutom köpte jag bil i förrgår! Äntligen har jag en egen bil igen. Har varit hemskt tomt utan förra så länge. Kuuul!
Och nu kom jag nyss hem från mamma, där vi har ätit ett gäng kräftor :) Fyfan vad gott det är. Det måste vi hinna med fler gånger!
Slänger upp ett gäng bilder från närmsta tiden :)
Puss!

Paus

Ja såna här dagar, när termometern visar drygt 30 grader varmt. I skuggan! Så behöver man en liten paus från allt solande en stund. Jag svettas sällan och aldrig, men nu är till och med mina smalben svettiga. Haha

Igår pallade jag inte att ligga ute och sola många timmar. Det blir nästan olidligt varmt, speciellt i hörnet på altanen dit många vindpustar inte når! Men är man tjurskallig så är man. Har inte fejksolat eller solat sen förra sommarn, så nu är det banne mig på tiden att få lite färg på sin bleka hud :p Men fort går det i den här solen och nöjd blir man när man kommer in. Haha.

Igår låg jag som sagt ute och solade efter jobbet, sen for jag, Robert, Simon och Patric upp till Jokkmokk för att kolla på balen. Sen raggade vi mest runt. Tur att vi hade Simons bil, med ac. Hade nog blivit lite jobbigt om vi hade Roberts svartgolf. Sen for vi hem och satt ute på våran altan till sent på kvällen. Men då började myggorna komma, så då gick vi in istället.

I onsdags vart jag så rädd så jag började grina, haha. Åskrädd är jag, men när det smäller och blixtrar på exakt samma gång så får jag nog snarare panik. Rusade till bilen, regnade så jag inte såg nåt, tanklampan började lysa, så jag for till mamma på bibblan. Precis när jag skulle hoppa ut ur bilen så kom det en sån där knall och blixt på samma gång. Då kände jag mig rätt ynklig :p Men sen kom mitt hjärta hem och då kändes allt genast mycket bättre :)

Ikväll ska vi grilla och dricka nån öl och eventuellt fara till Jokkmokk. Får väl an se vad som händer :)  Nu ska jag ta en kalldusch och sen tvinga mig ut i solen igen!


Tre år sen, fast det känns som det vore igår! Usch, så gammal jag börjar bli.

Puss

RSS 2.0