Fin helg

Helgen har varit bra rakt igenom. Robert har varit till fjälls med ett gäng grabbar och kört skoter, medans jag har spenderat helgen i Magdas stuga. På dagarna har jag, Magda och Lina varit och kört skoter i Porsifjällen och på kvällarna har vi suttit och svamlat, spelat kort och skvallrat en massa. En superfin helg. Synd bara att dom bästa helgerna tar slut snabbast. Men jag och Magda har gjort upp lite planer för några helger här i vår, hoppas det funkar bara :)

Nästa helg blir jag också kvar här i byn tillsammans med min (mormors) monsterskoter. Pimpeltävling och skogshäng står på schemat. Men helgen efter det drar jag och hjärtat iväg till stugan! Ingenting i världen slår våra fina vårvintrar! Gillar den här tiden bättre än sommarn faktiskt.


Puss!

Vänta på helgen

Just den här tiden på året så känns det som att jag bara är hemma och jobbar på vardagarna, för att invänta helgen så att jag kan åka tillbaka till stugan.

I helgen var vi ju som sagt var i stugan igen, jag, mamma, Johan, Elin och mormor och morfar. Tokmysig och lugn helg. Inga riktiga skoterturer eftersom morfar är hyffsat nyopererad och inte får köra mycket skoter. Men vi hade det mysigt kring om stugan. Jag fick ta över morfars jobb, så som att fara på sjön och hämta vatten, hämta och köra grejer till bilen, jaa, alla såna där skotergrejer. Men det har jag ju inget emot, då har jag ju nå att göra. Vädret har varit kanon. Även fast det har varit -27 ute när på morgonen, men framåt förmiddagen har solen värmt hemskt skönt. Jag och mamma har legat och solat på varsitt renskinn och tagit härliga långpromenader. Underbart.

I lördags fyllde mormor år, så då korkade vi upp nån vinflaska, gjorde tårta, fick besök av grannstugan och åt god middag. Jag måste ju säga att jag har en pigg mormor och morfar. Mormor fyllde 84 och på onsdag fyller morfar 82. Men dom orkar fortfarande till stugan utan problem, även fast man måste gå eller köra skoter sista biten. :)

Igår var det hemskt trist som vanligt att fara hem. Men jag far eventuellt tillbaka nästa helg, och blir det inte då så blir det då fler helger framöver jag far tillbaka. Jag och Robert ska iaf dit och mysa och åka skoter första helgen i april. Hoppas att vi får tur med vädret då också.

Nu ska jag göra upp en eld, vänta på att Robert ringer och kolla tv innan jag gör kväll. Puss

Finaste stället på jorden

Vi är just hemkommen från stugan. Fan vad jag älskar det stället. I alla fall på vintern. Vi har haft en helt underbar helg, med bra väder, god mat, massa skoter, massa skratt, massa kortspel och massa mys alldeles för oss själva. Såna här helger lever jag för. Jag ska nog tillbaka nästa helg. Om det nu inte blir svinkallt igen. Men då blir jag nog själv. I alla fall utan Robert, för han jobbar. Men vi har redan planerat in en tripp tillbaka tillsammans. Haha, jag längtar redan.

Nu ska jag kolla One Tree Hill, packa upp och duscha. Slänger upp nån bild här också!Puss!


RSS 2.0