Vänta på helgen

Just den här tiden på året så känns det som att jag bara är hemma och jobbar på vardagarna, för att invänta helgen så att jag kan åka tillbaka till stugan.

I helgen var vi ju som sagt var i stugan igen, jag, mamma, Johan, Elin och mormor och morfar. Tokmysig och lugn helg. Inga riktiga skoterturer eftersom morfar är hyffsat nyopererad och inte får köra mycket skoter. Men vi hade det mysigt kring om stugan. Jag fick ta över morfars jobb, så som att fara på sjön och hämta vatten, hämta och köra grejer till bilen, jaa, alla såna där skotergrejer. Men det har jag ju inget emot, då har jag ju nå att göra. Vädret har varit kanon. Även fast det har varit -27 ute när på morgonen, men framåt förmiddagen har solen värmt hemskt skönt. Jag och mamma har legat och solat på varsitt renskinn och tagit härliga långpromenader. Underbart.

I lördags fyllde mormor år, så då korkade vi upp nån vinflaska, gjorde tårta, fick besök av grannstugan och åt god middag. Jag måste ju säga att jag har en pigg mormor och morfar. Mormor fyllde 84 och på onsdag fyller morfar 82. Men dom orkar fortfarande till stugan utan problem, även fast man måste gå eller köra skoter sista biten. :)

Igår var det hemskt trist som vanligt att fara hem. Men jag far eventuellt tillbaka nästa helg, och blir det inte då så blir det då fler helger framöver jag far tillbaka. Jag och Robert ska iaf dit och mysa och åka skoter första helgen i april. Hoppas att vi får tur med vädret då också.

Nu ska jag göra upp en eld, vänta på att Robert ringer och kolla tv innan jag gör kväll. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0