Morgonstund har guld i mund

Undra varför man säger mund egentligen? Konstigt.

Igårkväll ganska sent kom Robert hem och vi låg och surrade ett bra tag innan vi somnade. Kvart över tre ringde klockan imorse, men både jag och Robert skuttade upp som ingenting, trots bara några få timmars sömn, och gjorde oss klar. Sen kom Simon och vi drog iväg med lilla gula för att plocka upp dom två andra små pojkarna. Pigga och glada och soligt väder. Var egentligen rätt trevligt.
Halv 6 var vi framme på Kallax, och sju var jag hemma i Vuollerim igen! Har aldrig i mitt liv gjort en resa till Luleå och varit hemma sju på morgonen :p Om man nu inte har varit där hela natten på fest eller så. Men nu var ju inte fallet så!

Dom kom iväg med flyget och det störtade inte :D Dom verkar ha det hemskt kul där och fint väder, så det är ju bra!

När jag kom hem imorse hade jag tänkt sova nån timme, men jag var pigg som en lärka så jag och Kiwi låg och kollade tv istället tills jag blev less och gick upp och sminkade mig.

En promenad till Johan och Elin hanns också med, där det bjöds på grillat. Galet gott som vanligt. Och nu sitter jag här hemma och känner att tröttheten börjar slå till. Men jag har sagt till mig själv att jag har tänkt vara vaken till tio iaf :p Kan bli kämpigt för en som mig som älskar att sova och har svårt att klara mig utan nio timmars sömn varje natt. Haha.Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0