Skitårstid

Ja nu börjar helvetet om igen. Med varmare väder kommer spindlarna. Självklart kryper dom fram när Robert har farit och jobbat.
I vår har jag säkert dräpt 20 stycken. Stora, kolsvarta monster. Och eftersom jag är så fruktansvärt rädd för dom så törs jag inte döda dom på annat sätt än spraya galet med radar på dom och därefter slänga en sko på dom. Så Roberts jobb när han kommer hem är att samla ihop en massa skor på konstiga ställen i huset. Jag törs inte ens flytta dom.

I alla fall. Robert for för bara en liten stund sen och samtidigt som jag pratade i telefon med mamma så ser jag något stort på väggen. Jajemen, en monsterspindel. Största hittils. Typ som en femkrona!
Jag blir hysterisk i telefon, men mamma, som den djurvän hon är, säger bara att jag ska klia den på magen och vara glad att jag fått sällskap nu när Robert har farit. Jo tjena.
Lägger genast på och ringer upp Robert och berättar hur den fräser åt mig och visar tänderna. Han skrattar mest men säger i alla fall att jag ska spruta lite radar på honom så han trillar ner på golvet och sen spraya han lite mer där.
Så det jag gör. Men! När fanstyget ramlar ner på golvet och jag fortsätter att spraya på honom så dör han inte. Nej, han gör utfall mot mig och springer i rasande fart mot mina fötter. Så jag fick nocka han med ett vedträ, som jag sen faktiskt tordes slänga ut på gården. Puh! Nu är jag helt slut. Ska ta plats i soffan med en sko, eftersom radarn är slut. Imorn är det jag som far på konsum och köper ett gäng flaskor!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0