Jakob Hellman

Igår var en händelserik dag ska ni veta. Efter jobbet så for jag till mammas jobb och fikade lite, innan hon bad mig att fara och handla nå mat åt henne. Stack snabbt iväg med Gulingen, men hann inte särskilt långt. Strax innan folkan hoppade bilen till och lampor började lysa. Såg nästan ut som julpynt! Så jag gled sakta men säkert in på parkeringen, rädd att bilen var redo för skroten. Alltid tänka det värsta.

Så där stod jag, i mörkret, stressad, nervös och frusen. Robert jobbar, och dom flesta andra karlar också för den delen. Så det är ju en himla tur att jag har en sån snäll svärfar som kom och hjälpte mig. Det var visst fläktremen som hade gått sönder, tror jag. Jo, jag har för mig det.
Så där stod vi och pysslade ett bra tag innan vi fick hem bilen. Men hem kom den, lätt som en plätt.

Nåja, klockan hann ju bli rätt mycket, och jag såg fortfarande ut som jag ser ut på jobbet. Inte särskilt fager nämligen, och jag och mamma skulle ju och kolla på Vuollerims stolthet Jakob Hellman klockan sju.
Så här prioriterade jag bort maten och gjorde mig fin istället. Att jag inte hade ätit sen tio på förmiddagen spelade ingen roll.

Men på konsterten gick vi, och det är jag sjukt glad över. Han är ju ett geni den där Hellman. Har alltid gillat hans musik, men live är han ju klockren. Rolig dessutom, vem hade kunnat tro det?

När jag kom hem på kvällen var jag trött och skulle upp och jobba tidigt idag, så maten fick vänta tills idag. Att inte äta på över ett dygn är inte så kul, hade nästan glömt bort hur okul det är. Jaja, det som inte dödar det härdar, säger man visst.Puss

Kommentarer
Postat av: Fokus

Ring, ring, bara du slår en signal...

2011-11-19 @ 09:09:21
URL: http://fokus.superblog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0