Fredag ännu en gång

Veckorna går ju då så himla fort nu känns det som. Men det gör inte så mycket!

Förra helgen var super, i fredags for jag till Luleå och fick håret fixat av Magda, blev hemskt fint tycker jag :) Sen tillbaka i Vuollerim så drack jag, Magda och Lina lite vin och for till Jokkmokk för att vara på Opera under en och en halv låt. Sen stängde dom. Väl hemma igen så vart det sent. Vi gjorde mackor och surrade i flera timmar kändes det som, innan jag bäddade ner dom i min säng! :)
I lördags var vi mest svamliga hela dagen och på kvällen var vi trötta. Men vi åt lite ostar och kex och frukt och drack lite vin, och gjorde en tidig kväll. En riktigt bra helg, med andra ord :)

Den här veckan har jag äntligen fått hem smulan, efter tre veckor. Han jagar älg, så det har varit tidiga mornar, han kliver upp klockan fyra och jag har svårt att somna om, men det funkar ändå! En eftermiddag gjorde jag nog världens bästa matsäck åt han och varje kväll har jag haft middagen färdig när han har kommit hem! Det är inte illa, för en som inte är nån hejjare i köket. Har känt mig som nån liten hemmafru på senaste, som lagar mat och städar och tvättar. Haha, känns inte alls som jag. Nåja, så äre väl ibland!

Just nu sitter jag och kollar tv med Kiwi, funderar på att fara ut i skogen och se om mamma och dom får nån fisk. Om jag orkar.
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0