Snart är det slut

Jag börjar få sån ångest över att det inte är särskilt länge kvar av den här våren och skotersäsongen. Speciellt eftersom det här är den absolut bästa våren nånsin! Vi har så otroligt roligt uppe i Vareluokta och Årrenjarka varje jäkla helg!

Nåja, nu blir det i alla fall en lång helg till helgen där uppe! Sen så lär det säkert hinnas med ett par helger till :)

Slänger in ett gäng bilder som får tala för sig själv!Haha, puss! :)


Påsken

Kan inte säga annat än att Påskhelgen var klockren. Fullt med härliga människor och vädret var kanon. Kunde inte ha varit bättre!

På söndagen for vi på långtur. Tror vi var 18 skotrar och  drygt 30 pers. Kvikkjokksfjällen och Staika var målet. Jag fick svindel när vi stod uppe på högsta toppen! Haha. Sjukt att vi var på så hög höjd och att det var totalt vindstilla. Det händer inte ofta törs jag lova!
När vi var tillbaka i stugan på kvällen hade det väl blivit ungefär 20 mil på skotern bara den dagen. Lite öm i kroppen var man. Men sjukt kul!

Till helgen bär det iväg igen, och den här gången tar vi med oss ett gäng vlm-bor. Kommer nog bli kanon det med. :)Puss!


:D

Ännu en helg har rusat förbi. En hemma i byn helg. Snacka om att det kändes konstigt i fredagskväll. Jag hade inte en aning om vad man skulle göra! Vi lagade middag och sen vart det soffmys. Hade vi varit i stugan så hade det varit skoter hela dagen, hem och elda, laga mat och sen ta en öl med grannarna.

Nåja, i lördags var det pimpeltävling på Tjuresape. Dåligt fiske men bra väder och roligt folk. Jag vann en plattång bland annat! :D Otippat. Solen gassade som aldrig förr. Det kändes i ansiktet i söndags kan jag lova. Men nu har det lagt sig och intagit en mer naturlig, snarare än röd, färg. Haha.

Vi stannade kvar hela kvällen, vi for inte hemåt förän vid tolvsnåret. Jag och Sanna agerade skoterchaufförer så att våra karlar kunde he sig i fyllan. Robert satt då bakom mig, och för att skotern inte skulle gå varm på dom stenhårda spåren så fick hans fot agera isrivare. Funkade alldeles prima.

Väl hemma i byn så slängde jag och Smulan ihop älgkött och pommfritt till oss och Sanna och Robin. Den godaste nattmaten på länge kan jag lova!

I söndags for vi ut i skogen igen och lagade lite mat och surrade på med dom andra vid elden, innan vi for hem igen. Klockren helg. Vem hade kunnat tro att den här helgen skulle ha blivit lika bra som en Vareluokta-helg?! Det enda som saknades var resten av Varre- och Tjåmotisgänget!

Men imorgonkväll eller torsdag morgon bär det av upp till paradiset igen. Och som jag längtar! Fem dagars ledighet är ju inte fy skam det heller! Livet är underbart, ska ni veta.

Plus att redan imorgon kommer världens bästa kille hem igen och han blir hemma hela den här veckan PLUS nästa, och ingen är lyckligare än jag! :D

Puss!

RSS 2.0