Pistvakt i Lycksele

I fredags packade vi in oss i bilarna och for mot Lycksele, med ett snabbt mat och alkohol-stopp i Arvidsjaur.
En vindunk var snabbt inhandlad av mig och mamma så vi kunde hälla upp oss en vinmugg i baksätet medans vi satt och skrålade med till Pistvaktsskivan.
 
Efter en himla rolig bilfärd var vi framme och incheckade på hotellet. Lite snabb tillfixning av oss alla innan vi samlades på ett av rummen och drack lite mera vin.
 
I år var showen och middagen på samma ställe, i restaurangen, och vi hade blivit placerade nästan längst fram, kanonbra!
 
Som vanligt levererade Pistvakt till 110% och jag ångrar inte en sekund att det här är andra gången på mindre än ett år som jag och Robert har varit och kollat på dom. Dom är klockrena helt enkelt. Och på Lycksele hotell bor man sjukt bra.
 
På lördag var det hemgång, men först for vi på djurparken som hade julöppet. Jätte mysigt att gå omkring och kolla på djuren när det snöade och inte var särskilt kallt. Vi fick till och med hälsa på tomten och Robert fick önska sig en D9:a, som tomten snällt antecknade i sina papper.
 
Jag och mamma klappade en snäll älgtjur på mulen och vi fick se alla rovdjur, till och med järvarna och lodjuren visade upp sig!
 

 
 
 
En grymt rolig helg som jag hoppas vi gör om igen nästa år!
 
Puss
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0