Lycka

Gud vad livet leker nu för tiden! Att vårsolen värmer gudomlig skönt gör det ju inte sämre. Underbara helger har passerat och fler kommer det bli. Säger som så många gånger förut att stugan är det bästa stället i världen med grymt härliga människor. I helgen var vi tex uppe och hade klockrent väder, nio grymma personer var vi, roliga skoterturer och en sjuk fest.

Nästa helg bär det av igen, och jag har beställt strålande sol och fem minus. Kan jag får det, tack? :)


Smulan snöbadade frivilligt! :)


Puss

Vinterland

Igårkväll tog jag bilen och for ut till Magdas stuga. Det snöade och blåste, men det hade ganska precis börjat.
Vi satt och surrade och skrattade och spelade kort till inatt nån gång, då fick Magda skjutsa upp mig till bilen, som jag förövrigt knappt höll på hitta under all snön.

Det var spännande att fara hem, oplogad väg med säkert en dm snö på, plus att det drevar ju som tusan när det blåser så sjukt också. Jag var mest nervös för att köra över Porsibron där det hade drevat som mest, men jag och gul-gollen tog annan fart och skuttade över som ingenting. Det svåraste var däremot att se vägen och kanten. Hade varit jobbigt att hamna i diket.

I byn var det såklart likadant. Men imorse vaknade jag och kikade ut genom fönstret för att se hur illa det blev efter dom har plogat vägen vid min infart. Det var illa.
Jag har inte klagat nå hittils utan har gått ut och snällt skottat undan den hårt packade snön efter plogbilen varje gång så man tar sig in och ut med bilen. Men idag suckade jag rätt tungt när jag såg vad jag hade framför mig. Kanten var ju i princip högre än huven på min bil. Och tung snö är det dessutom.

Jaja, nu är det borttaget iaf. Är bara resten av gården kvar! Men det får gott vänta en stund. Det ser ju inte direkt ut som att det har tänkt sluta snöa den närmsta tiden.
Hoppas det är skottat på jobbet tills imorn, annars lär ju morgondagen bli rätt jobbig den med.

Nu ska jag dra iväg på affärn och handla lite mat och göra matlådor åt både mig och Robert. Sen ska tvätten hängas och huset städas. Vilken hemmafru jag är!

Puss på er

Underbara livet

För första gången på jag vet inte hur länge så har jag ingenting särskilt planerat för min helg. Att jag dessutom är själv på en helg är ju ännu ovanligare nu för tiden. Men jag passar på och njuter, sitter tex nu och kollar på en action komedi och dricker ett glas rött. Ensam, bara för att jag kan. :) Dessutom fick jag sova med Robert inatt, vilket inte var planerat, så det var ju bara ett jätte stort plus! Fast jag är hemskt trött ikväll, eftersom jag vaknade när han kom hem sent inatt och så klev han upp klockan fyra. Inte för att det gör nå, jag njuter när jag får sova en extra natt med min kära! :)

Förra helgen var kalasbra, som jag hade anat. Vi for ju till stugan i torsdagskväll, -23 inne när vi kom dit. Myys ;) Men det blev fort varmt och resten av helgen bestod av skoterkörning, mys och skratt. Som vanligt med andra ord. Finns inget ställe jag trivs bättre på än där.

Idag for jag upp till mormor och morfar och umgicks med dom och bjöd in mig själv på middag. Innan det var jag och tog hand om min kära mor som knappt tar sig ur sängen med sin dåliga rygg. Kul, att jag har början på samma ryggproblem som hon. Vi ser ut som två pensionärer när vi ska hjälpa varandra.

Planen var att fara ut till Magdas stuga ikväll. Men som sagt så är jag sjukt trött och skulle dessutom lifta med Simon på skotern ut, men han skulle nog inte tillbaka till byn och så är det -20 ute. Kändes bättre att fara imorgon istället!

Nu ska jag kolla klart på filmen och dricka upp mitt vinglas, sen gör jag tidig kväll. Fyfan vad skönt!

Bara vädret tillåter så far vi upp igen nästa helg! :)

Puss på er


Lycksele och Pistvakt

Helgen var kall. Riktigt kall. Ändå hoppades jag på när jag vaknade på lördag morgon att det skulle vara lite mildare ute än vad det var dagen innan. Men icket. Tvärtom kan man säga. -40, och vi skulle sitta i bilen i 30 mil. Lite nervöst var det. Men vi klädde på oss som att vi skulle på en superkall skotertur och hade med oss både ett täcke och en sovsäck i bilen.

Men värme blev det i bilen och vi tog oss ända fram, nätt och jämnt. Bilen gick sönder, men det var väl inget som min älskade sambo inte kunde fixa innan vi for hem i söndags!

Som sagt, fram kom vi till Lycksele hotell, och vilket hotell det är! Sjukt fint, och stort. Höll inte ens på hitta till våran hiss. Rummet var kanonfint, med bubbelbad på rummet, som vi använde innan vi skulle se showen. Mys på hög nivå.

Sen var det dags att ta sig till Pistvakt-showen, vi följde folkmassan, för det var galet mycket folk. Vi vart nästan folkskygg. Men vi hittade bra platser, fjärde raden från scenen! Och vilken jädra show! Lätt det bästa jag har sett. Grymt duktiga på att sjunga, och dansa och grymt roligt mellansnack. Kunde inte bli bättre.Sen var det dags för middag, som förövrigt var himla god. Kändes dock konstigt att vara på en sån fin middag där man får en egen kypare som kallar oss för herrskapet. Haha. Men vi hamnade iaf bredvid två par som vi hängde med resten av natten.
För efter middagen var det dans och sånt, och då dök även pistvakterna upp, fast som sig själva. Jag dansade med alla tre och vi satt och surrade med dom stora delar av natten. Vem hade kunnat tro att dom var så trevliga :D Kändes bara lite fel när dom pratade så Stockholmskt som man bara kan.Nä, det var en toppenhelg som jag lätt vill göra om nästa år! :D

Den här helgen kommer dock också bli toppen, eftersom jag och Robert drar till stugan, mys!

Puss

RSS 2.0