Semesterrrrr

Herregud vad tiden går, halva semestern har gått och på lördag far jag och Elin till Rhodos, kommer nog bli en alldeles underbar vecka :D

Semestern hittils har varit grym, jag och Robert har varit på en minisemester till Lycksele och bott på hotell och ätit god middag och druckit vin och kollat på djuren i djurparken, spelat minigolf och ätit glass! Riktigt mys. På vägen hem stannade vi även till i Storforsen och spatserade runt ett par timmar innan vi åkte hem! Riktigt härligt att få fara iväg på en liten tur med världens bästa karl.

Annars så har vi mest fiskat gädda, umgåtts med härligt folk, lekt med valpar, haft gudomliga sovmornar, myst i solen dom få dagar som faktiskt har varit riktigt härliga, haft kul på kulturkraft, firat mammas födelsedag, druckit vin, varit till stan, varit i skogen och dragit storfiskar med mera, med mera. Jag älskar livet!
Nu vart det mycket bilder, men så går det när man är alldeles för lat för att ens ha igång datorn, mer än en gång i månaden när räkningarna måste betalas!

Puss

RSS 2.0