Sommar?

Känns som det kan vara på G i alla fall. Men det trotsar vi till helgen och tar med skotern upp till stugan, är nog fint på fjället, speciellt nu när dom lovar bra väder också.

Helgen som var var superbra. Spenderade den med min älskling. En sväng till stan, björnragg och fastkörning, hänga på fest i byn, grilla i Jokkmokk med utgång på opera, ragga runt på olika ställen och kolla utsikten från backen, hänga med underbart folk och filmmys är bara några av grejerna vi hann med! Älska livet <3

  


Puss

Hej å hå

Nu har jag varit slarvig igen. Men som sagt har jag typ aldrig igång datorn, och är sällan hemma!

Men nu i helgen som var så var jag faktiskt inte till stugan! Jag och Elin for ner till stan i fredags och jag var och fixade håret och sen shoppade vi lös som aldrig förr. Vi kom alla hem med fulla påsar och tomma börsar. Men har man inte varit på stan på länge så må man ju få unna sig lite!

Resten av helgen var en riktig tjejhelg, med lite party och lite tvmys. En klockren helg helt enkelt :) Förutom att min form har  varit bättre än den är nu för tiden. Men nu har jag iaf varit till farbrorn doktorn, så nu ska jag väl få nån ordning på det här!

Till helgen blir det en riktig myshelg vare sig jag vill det eller inte, min käre sambo har nämligen bestämt det, haha. Men eftersom vi inte träffades nästan nå förra helgen, så klagar jag då inte! Saknar han faktiskt lite :)
Men jag har då bestämt att vi ska ta oss ner till stan, igen, för lite ärenden, men sen ska vi även till stugan nån dag! Det blir nog en toppenhelg det här med :)
Jag och världens finaste Elin! :D <3


Puss

RSS 2.0