Hej å hå

Gud vad jag känner att jag har varig flitig här hemma dom senaste dagarna. Tvättat ungefär 1000 kg kläder, rensat skafferiet, det blev två fulla konsumkassar med gamla grejer, dammtorkat och dammsugit så att jag inte behöver göra det på söndag när julpyntet ska upp! Och där i mellan så sitter jag och stickar sockar som nån gammal tant.
 
Imorgon måste jag kliva upp före fan, för att hinna duscha och fixa mig innan jobbet, för direkt jag slutar far jag ner till Luleå, ska fixa håret hos Magda.
Sen följer hon med mig tillbaka och sen väntar utgång i Jokkmokk. Kommer bli kalaskul. Känns som det är hundra år sen jag och Magda riktigt festade tillsammans.
 
Robert är på jobbvecka, han har börjat jobba sju, sju nu, istället för måndag - torsdag. Kändes tungt i måndags när han for, när jag har hunnit bli så van att ha han hemma varje helg. Men å andra sidan så får jag ju ha han hemma en hel vecka åt gången nu istället. Det är ju faktiskt himla mycket bättre!
 
Nu ska jag laga mannagrynsgröt till middag :D Puss
 
 

Byggarhelg

I måndags fick jag den där garderoben jag skrev om, hemlevererad. Tur att jag har snälla starka kompisar som kunde hjälpa mig att få in den i huset, eftersom Robert jobbade.
 
I fredags tänkte vi att vi bygger ihop det vi hinner. Men det var lättare sagt än gjort, vi köpte ju nämligen garderoben på Lakkapää i Luleå, men alla instruktioner som följde med var på Finska.
Det enda vi kan på Finska är väl Ei saa peittää, och det stod det inte en enda gång i beskrivningen.
 
Nåväl, efter några timmar gav vi upp och vi var väl inte ens halvvägs. Men på lördag kom Roberts föräldrar och hjälpte till, och då gick allt himla mycket lättare, iaf för mig som mest satt framför tvn eller rastade hunden.
 
Idag, en halvtimme innan Robert var tvungen att fara till Kiruna igen, så blev vi helt klar med garderoben. Jag har till och med hunnit städa ur den, så imorgon ska jag börja fylla den med alla våra kläder. Som jag har längtat!
 
Men förutom garderobsbygge har jag hunnit ha filmmys med Smulan, kollat sista Twilightfilmen på bio och spelat Bingolotto med Magda och Sonny. En till riktig toppenhelg helt enkelt. Tur att det snart är helg igen, för jag saknar redan min karl hemskt mycket!
 
 
                                                                                    
                                                                                            

 Vi blev i alla fall grymt nöjda med resultatet.
 
Puss!
 
 
 
 
 
 
 
 

Första skoterturen

Åh vilken underbar helg det har varit!
 
I fredags byggde vi ihop dagbädden som vi beställt från Ikea, till fjärilsrummet, det blev kanonfint! Nu väntar vi bara på garderoben. Jag hoppas verkligen den kommer innan jul! För det är ju bara den som saknas, sen är allt storfix klart i det rummet.
 
I lördags var det ju inte riktigt solväder, men varmt och skönt ute. Så vi lastde skotern och körde upp till Kirtik och tog skotern därifrån och for till Porsisjöarna, gjorde upp en eld och lagade mat, kokade kaffe och jag lyxade till det med en mugg vin! Livskvalité på hög nivå. Det hann bli ganska mörkt innan vi for hem, men det var bara mysigt.
 
Resten av kvällen spenderade vi i Kalludden där jag drack ännu ett glas vin med mamma, innan vi for hem och slocknade i soffan framför en film.
 
Idag klev jag upp före Robert och fixade frukost. Slängde in ett gäng frallor i ugnen och pressade egen apelsinjuice. Snacka om att jag skämmer bort Robert som får vakna till en framdukad frukost!
Sen har vi bara myst framför tvn och kollat en massa repriser, innan vi for och åt middag på Thai, firat farsdag i Storbacken och nu har han tyvärr farit iväg till Kiruna. Tur att en vecka går fort. På torsdag är han hemma igen :)
 
Nu har jag handlat popcorn och coca cola, jag och Magda ska ha filmkväll! :D
 
 
 
 
Älsklingen byggde in sig själv. Tur att jag var hemma så jag kunde släppa ut honom ;)
 
 
 
 
Har man glömt pannlampan hemma funkar mobilen lika bra!
 
 
Puss!
 

RSS 2.0