Byggarhelg

I måndags fick jag den där garderoben jag skrev om, hemlevererad. Tur att jag har snälla starka kompisar som kunde hjälpa mig att få in den i huset, eftersom Robert jobbade.
 
I fredags tänkte vi att vi bygger ihop det vi hinner. Men det var lättare sagt än gjort, vi köpte ju nämligen garderoben på Lakkapää i Luleå, men alla instruktioner som följde med var på Finska.
Det enda vi kan på Finska är väl Ei saa peittää, och det stod det inte en enda gång i beskrivningen.
 
Nåväl, efter några timmar gav vi upp och vi var väl inte ens halvvägs. Men på lördag kom Roberts föräldrar och hjälpte till, och då gick allt himla mycket lättare, iaf för mig som mest satt framför tvn eller rastade hunden.
 
Idag, en halvtimme innan Robert var tvungen att fara till Kiruna igen, så blev vi helt klar med garderoben. Jag har till och med hunnit städa ur den, så imorgon ska jag börja fylla den med alla våra kläder. Som jag har längtat!
 
Men förutom garderobsbygge har jag hunnit ha filmmys med Smulan, kollat sista Twilightfilmen på bio och spelat Bingolotto med Magda och Sonny. En till riktig toppenhelg helt enkelt. Tur att det snart är helg igen, för jag saknar redan min karl hemskt mycket!
 
 
                                                                                    
                                                                                            

 Vi blev i alla fall grymt nöjda med resultatet.
 
Puss!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Den var ju skit fin :) Vad fint ni fått de :)

2012-11-19 @ 23:19:36
URL: http://magdalenaledin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0