Men tjena!

Nu kan man ju verkligen säga att jag har slarvat med det här med bloggandet. Ändå så är det några trogna läsare här och kikar in varje dag. Att ni har orkat!
 
Nåväl, ny årstid, nya tag. Eller?
 
Det är ju så mycket som har hunnit hända, så hur det ska få plats här i kan man ju undra.
 
Sommarn har paserat, och det var en himla bra sådan, trots att det kanske inte var så varmt. Men en resa till Rhodos hann jag med, med min kära vän Elin.
 
Hösten kom, och med den en massa härliga myskvällar med pojkvän och vänner, där ett och annat vinglas slank ner.
 
Nu är det inte alls länge kvar tills man kan säga att det är vinter på riktigt, och ingen är väl gladare än jag. Jag sprang nästan ut och gjorde snöänglar på gården när första snön kom, innan jag hann hejda mig själv när jag började tänka på hur mycket äckligt det kan tänkas finnas på gräsmattan.
 
För att göra det här enklast, så är det nog bäst att bara slänga in en massa olika bilder från senaste tiden. Annars blir nog det här en novell, snarare än ett blogginlägg.
 
 
 
Underbara Rhodos. Och ja, härifrån blir det inte så jäkla mycket bilder. För hur mycket roliga bilder kan man egentligen ta när det enda man gjorde var att ligga på stranden hela dagarna? :) För att sen komma hem och jämföra solbränna med sin sambo ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja gud hurrni, vilken bra höst det har varit! Har hunnit gå ut med mina favorittjejer, sitta i skogen och sticka strumpor, varit på kräftskiva med dom finaste vännerna, färgat håret, haft myskvällar med Robert, monterat ihop en sjukt krånglig lampa på ca 300 pyttesmå delar (bilder från resten av det rummet kommer när garderoben har kommit då rummet är klart), haft en grymt kul helg med bästbrudarna från grans + valp och jublat över första snön! Med mera, med mera, det är som sagt så mycket kul som har hänt på senaste!
 
Nu ser jag framemot resten av det här året med födelsedag, jul och nyår, förhoppningsvis första skoterturen och massa mysiga kvällar här hemma i vårat underbara hus! Just nu leker livet på rätt bra faktiskt. :)
 
Puss på er så länge, förhoppningvis dröjer det inte så här länge till nästa inlägg ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0