Bästa tiden på året

Ja, den är väl officiellt över, tyvärr. Men om sommarn blir solig och fin, så är ju inte den fy skam heller!
 
Nåväl, det känns lite knasigt att den här helgen har spenderats på min altan i bikini med 25-30 grader varmt i skuggan, medans förra helgen spenderades på en skoter! Älskar norrland.
 
Dom sista helgerna i stugan bestod mest av fiske, båtåkande och det vanliga med god mat, kortspel och vin :) Dessutom fick vi besök av en tam ren, som gillade ölburkar mer än skägglav och gräs. Men söt var han, tills han upptäckte att Sanna luktade potatis och försökte äta upp henne.
 
 
 
 
 
 
Nåja, det suger att vintern och våren är slut, men snart är vi där igen!
Och den här helgen har jag egentligen mått rätt gott med solande och glassätande och få se huden bli brun igen. Tror den fick en lätt solchock, det enda som har fått se solen sen jag var på Rhodos i augusti förra året är väl ansiktet och händerna. Tur att det finns solskydd, annars hade jag nog varit röd som en tomat och haft fruktansvärt ont efter dom här två dagarna.
 
Nu ska jag börja göra kväll och drömma om imorgon, får då kommer äntligen min älskade pojkvän hem igen!
 
Puss
 
 

Ajajaj

 
Jajajaj jag vet, jag suger på det här.
 
Nu är det i alla fall maj, och vårsäsongen är snart slut :( Fyfasen så tråkigt. Varför tar alltid den här perioden slut så snabbt?
Nåväl, varenda lediga dag har spenderats uppe i Vareluokta. Gud vad jag älskar det stället. Får ont i magen varje gång vi måste åka hem.
 
Har varit ett par underbara månader med mycket skoterkörning, solande, kortspelande, vindrickande och ätande av god mat med underbara människor! <3
 
Där i mellan så har vi varit hemma och jobbat, tvättat och packat om väskan och farit upp igen.
 
Imorgon far jag upp igen, själv, för min älskling jobbar. Tycker synd om han, och han är gode ledsen själv att han inte kan vara ledig i helgen, men sånt är livet! Tur att jag har några fina grannar som sällskap där uppe i helgen :)
 
 
 
Spenderat många mornar så här, Robert uppe med tuppen och försöker få upp mig så vi kan fara ut med skotern.
 
 
Planering på kvällarna inför nästa dags äventyr.
 
 
Kommit till stugan när det har varit -13 grader, inomhus..
 
 
Christel har hunnit göra naglar på mig två gånger.
 
 
Blivit försälskad i den här lilla prutten!
 
 
 
 
 
 
 
 
Solgropen <3
 
 
Nu har jag i alla fall delat med mig av en del av våran fina vår! Hoppas sommaren går fort så det snart blir vinter igen! :D
 
 
Puss
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0